Kære Medlemmer af Boxer-klubben

Med henvisning til myndighedernes forsamlingsforbud, som nu er skåret ned til 50 personer, frem til og med den 04.10.2020, ser vi os desværre nødsagede til at udskyde vores Generalforsamling endnu engang.

Vi er naturligvis meget kede af situationen, i og med at det (da vi sendte Boxeren 3 i trykken) gik godt i Danmark med smittetrykket. Men det er steget foruroligende og bestyrelsen er enige om at vi ikke ønsker at udsætte nogle af vores medlemmer for unødig smitterisiko.

Bestyrelsen vil naturligvis indkalde til en ny generalforsamling med et rimeligt varsel, når der bliver åbnet op for større forsamlinger igen. Vi kan desværre ikke love at denne udsættelse bliver den sidste, da COVID 19 nok er kommet for at blive og lidt ”lever sit eget liv”

I Boxer-klubbens bestyrelse er vi naturligvis kede af dette, og vi håber I vil hjælpe os med at sprede udsættelsen af Generalforsamlingen til eventuelle medlemmer som ikke er på internettet.