Jeg har efter længere tids overvejelser valgt, at udtræde af Boxer-klubbens bestyrelse.

Vi har i bestyrelsen haft et fantastisk samarbejde og jeg har virkelig nydt den samhørighed jeg har følt imellem os. Derfor har min beslutning også været rigtig svær og været nøje overvejet, igennem længere tid.

Jeg er dog nået til den erkendelse, at jeg ikke føler jeg kan mere. Jeg finder ikke længere den glæde og lyst i bestyrelsesarbejdet som tidligere har drevet værket for mit vedkommende.

Det at sidde i bestyrelsen i Boxer-klubben har været utroligt spændende og lærerigt, men det har også været hårdt at håndtere alle de angreb der er kommet på de sociale medier imod os.

Det er som om, at fordi man sidder i bestyrelsen så kan og må man skrive om os lige hvad man har lyst til uden respekt for, at der sidder et menneske bag skærmen i den anden ende og modtager det.

I lang tid tog jeg det med ophøjet ro og følte selv, at jeg kunne sætte mig ud over det og lade det prelle af. Men nu er jeg nået til den erkendelse, at det kan og vil jeg ikke længere. Det har simpelthen taget lysten og energien fra mig -om det har været meningen ved jeg ikke. Jeg orker ikke længere at ligge søvnløs om natten af frygt for, hvad man mon vågner op til næste dag når man åbner Facebook. Jeg har altid forsøgt, at gøre mit arbejde i bestyrelsen ordentligt og har altid handlet og gjort hvad jeg har tænkt var bedst for racen og klubbens medlemmer og aldrig ud fra egne interesser. Nu føler jeg bare ikke at jeg på stående fod har mere at give af og vælger derfor, efter 3 år og et par måneder, som sekretær i Boxer-klubben at takke af.

Jeg vil gerne takke de 4 andre bestyrelsesmedlemmer og samtlige råd og udvalg for et godt og konstruktivt arbejde.

Ida Olesen-Nørklit

Kære medlemmer

Som I kan læse af ovenstående har Ida valgt at stoppe i bestyrelsen. Det er vi meget kede af, da Ida har bidraget med en stor og ihærdig indsats for BK og racen, samtidig med at hun har været medvirkende til at vi har haft et godt og givende samarbejde i bestyrelsen, da hun er kommet med hendes både vindende og lattermilde væsen.

Vi takker dig Ida for dit store arbejde.

Når det så er sagt, så er baggrunden for at Ida trækker sig trist! Men vi har alle i bestyrelsen mærket på egen krop, at det er hårdt at holde til alle de ubehageligheder vi i perioder må lægge øre til, når nogen er uenige med os.

Vi har det alle således at vi hver gang vi skal lægge noget op på hjemmesiden, eller på Facebook eller i bladet, altid lige synker en ekstra gang og rykker lidt tættere sammen, for hvem har nu noget som de vil harcelere over på de sociale medier. Vi kan ikke tilfredsstille 700 medlemmer, men hvor ville det være dejligt om nogen bare engang imellem ville overveje hvordan man taler om og til andre mennesker og ikke mindst lader være med at blive personlige og ”gå efter” den enkelte.

Jeg vil gentage lidt af lederen fra Boxeren 1/2019:

”Ord kan virke som bitte små doser arsenik: De sluges ubemærket, de synes ikke at have nogen virkning, men efter nogen tid viser giftens virkning sig alligevel” (Victor Klemperer, 1947)

Gid vi kunne skabe en bevægelse i Boxer-klubben hvor vi bliver sprogvogtere for hinanden. Gid alle der synes ”det er for meget” vil sige fra – jeg ønsker at alle vil arbejde for, at vi kan blive en klub som man har lyst til at være medlem af, fordi der er en god tone og højt til loftet - også når man er uenige. Tænk hvis uenighed var ok?

Til sidst vil jeg håbe at dette kan skabe en ændring, ellers er der snart behov for en ny bestyrelse. Vi kan ikke holde til det andet i længden. Desværre vil et bestyrelsesskifte jo ikke ændre noget, medmindre man også ændrer sin måde at agere på, når man er uenig.

På vegne af bestyrelsen