Med endnu et travlt år i vente med mange nye tiltag som er sat i gang i UDST, så har vi ligesom AVR haft et ønske om et 3. medlem i udvalget.
Vi er nu rigtig glade for at kunne meddele, at Heidi Bach Jensen har sagt ja til at træde ind i Udstillings-udvalget.
Heidi kommer med en stor viden og interesse indenfor udstillingsverden og har udstillet både herhjemme og i udlandet.
Heidi ekspertise og lyst til at arbejde mod et endnu bedre UDST gør hende til det perfekt match.
Zette Hanghøj-Brooks forbliver Udstillings-formand, Anja Høygaard-Jørgensen og Heidi Bach Jensen er medlemmer.
Vi vil i maj holde en arbejdsdag i UDST-gruppen og få vores roller og ansvaret for diverse tiltag fordelt.
Håber I alle vil tage rigtig godt imod Heidi i den nye rolle.
Vi glæder os rigtig meget til vores samarbejde i UDST og byder Heidi hjertelig velkommen,

Anja & Zette