Print
Vi opfordrer jer til at være grundige ved opdateringer/oprettelse af hunde på databasen. Vi ser desværre en del 'grove' fejl i vores screeninger, som kunne være undgået ved lige at gennemgå rettelser inden de sendes til screening. Tjek gerne om navne er skrevet med stort og at stambogsnummer følger den almindelige formel. Husk desuden at opdrætter kun skrives med navn og at sundhedsresultater kun kan påføres hvis disse er registreret i DKK/Zispro eller sendt til AVR.

Vi minder desuden om at alle hvalpekuld automatisk aktiveres på databasen når C-kortet er udfyldt.

Den nye hjemmeside har nu kørt i over 2 måneder og der er kommet en del hunde gennem screenings-systemet til databasen. Vi er i AVR blevet opmærksomme på et muligt problem. Vi modtager en del profiler til screening hvor der enten ikke er opdateret noget, eller hvor vi kan se der er forsøgt at ændre et billede, men hvor der ikke er uploadet noget billede. Disse bliver naturligvis afvist, da der ikke er noget at godkende. Hvis du ønsker at ændre billedet på din hunds profil, vær da ekstra opmærksom på at der rent faktisk bliver uploadet et billede til godkendelse. Er du i tvivl om hvorvidt en ændring er afvist pga billedet ikke er godkendt eller pga manglende uploadning, er du velkommen til at kontakte AVR (vedhæft gerne billedet til din mail). Webmaster og AVR vil fremadrettet være meget opmærksom på problematikken så vi kan få det løst.

ALTSÅ - hvis en opdatering af billede tidligere er blevet afvist, kan det skyldes at der aldrig har været uploadet et billede til godkendelse.

Mvh Heidi og Malene